Feestmenu’s reservatie gewenst 0472/310 624

 Menu tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode.

vanaf 24 december 2025

Kerstavond- Kerstdagmiddag en Nieuwjaarsmiddag enkel het menu te verkrijgen.

Amuse

3 feestelijke hapjes van de Chefs.

***

Noordzeekrab/ Avocado/ Bloemkool.

(supl. Royal Belgium Oscietra Caviar + 18 €/5 gr.)

***

(*) Grietbotfilet/ Kreeftenmousseline/ Zeealgen/ Aardpeer/ Zeeuwse mosselen/ Fleuron.

***

Hertenkalf ‘Grand Veneur’/ Peterseliewortel/ Groene Kool/ Kweepeer/ Dauphine aardappel.

***

 Chocolade/ Hazelnoot/ Krieken.

 

Prijs:

  • menu Amuses + 3 gangen: 72,00 euro
  • menu Amuse + 3 gangen + bijpassende wijnen: 102,00 euro
  • menu Amuse + 4 gangen (*): 92,00 euro
  • menu Amuse + 4 gangen (*) + bijpassende wijnen: 130,00 euro

 Menu Oudejaarsavond

Amuse

3 feestelijke hapjes van de Chef’s

***

Noordzeekrab/ Avocado/ Bloemkool.

(supl. Royal Belgium Oscietra Caviar + 18 €/5 gr.)

***

 Grietbotfilet/ Kreeftenmousseline/ Zeealgen/ Aardpeer/ Zeeuwse mosselen/ Fleuron.

***

Hertenkalf ‘Grand Veneur’/ Butternut/ Peterseliewortel/ Groene Kool/ Kweepeer/ Dauphine aardappel.

***

Chocolade/ Hazelnoot/ Krieken.

***

We sluiten het jaar af met een coupe Bubbels van ’t huis om te klinken op het nieuwe jaar.

  • menu Amuse + 4 gangen (*): 92,00 euro
  • menu Amuse + 4 gangen (*) + bijpassende wijnen: 130,00 euro

 

Gelieve tijdig te reserveren! 0472/310 624 of via e-mail: info@kruishoeve.be of online via onze website..

 

 

Voor al uw feestgelegen kan u bij ons terecht.

Tevens beschikken we over een privé zaal.

Gelieve ons uw aanvraag per mail te verzenden.

info@kruishoeve.be

 

     

 Heeft u iets te vieren, dan is Restaurant “Chef’ Stable” een unieke plaats voor uw feest.

Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. (tel. +32 (0) 472 31 06 24)