Feestmenu’s reservatie gewenst 0472/310 624

KERSTMENU

WEEK 24 –30 DECEMBER 2024

Amuse

Zeebaars/radijs/wasabi/citroen.

Tartelet hert/mosterd/pompoen/enoki.

Espuma Roquefort/peer/walnoot.

 ***

 Canadese Kreeft/ Mango/ Wortel/ Kreeftjus/ Madras Curry.

 ***

 Gevulde Bresse Kip /Girolle/ appel/ sinaasappel/aardappel kroket.

 ***

 Tarte Maison/ Noorder Krieken.

 ***

 Prijs menu:  73,00 euro/pers.

Prijs menu All-in: 106,00 euro/pers.

(aperitief-wijnen-water-koffie inbegr.)

Of non-alcoholisch

 

 OUDEJAARSAVONDMENU

DINSDAG 31 DECEMBER 2024

Amuse

Zeebaars/radijs/wasabi/citroen.

Tartelet herte/mosterd/pompoen/enoki.

Espuma Roquefort/peer/walnoot.

***

Eendenlever/ rode biet/ gerookte paling.

 ***

Sint-Jacobsnootjes/ peterselie wortel/ schelpjes/ zeekraal.

 ***

 Hertenkalffilet “Poivrade”/butternut/ bospaddestoelen/ aardappel millefeuille.

 ***

Dessert “surprice”.

***

Prijs menu: 92,00 euro/pers.

Prijs menu All-in: 136,00 euro/pers. (aperitief-wijnen-water– koffie inbegr.) Of non-alcoholisch

En een glas Bubbels om middernacht

 

NIEUWJAARSMENU

WOENSDAG 1 JANUARI 2025 

Amuse

Zeebaars/radijs/wasabi/citroen.

Tartelet hert/mosterd/pompoen/enoki.

Espuma Roquefort/peer/walnoot.

***

 Sint-Jacobsnootjes/ peterselie wortel/ schelpjes/ zeekraal.

*** 

Hertenkalffilet “Poivrade”/butternut/ bospaddestoelen/aardappel millefeuille.

***

Dessert “surprice”.

***

Prijs menu: 73,00 euro/pers.

Prijs menu All-in: 106,00 euro/pers.

(aperitief-wijnen-water– koffie inbegr.)

Of non-alcoholisch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 Heeft u iets te vieren, dan is Restaurant “Chef’ Stable” een unieke plaats voor uw feest.

Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. (tel. +32 (0) 472 31 06 24)