Feestmenu’s reservatie gewenst 0472/310 624
Menu tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode.
vanaf 24 december 2025
Kerstavond- Kerstdagmiddag en Nieuwjaarsmiddag enkel het menu te verkrijgen.
Amuse
3 feestelijke hapjes van de Chefs.
***
Noordzeekrab/ Avocado/ Bloemkool.
(supl. Royal Belgium Oscietra Caviar + 18 €/5 gr.)
***
(*) Grietbotfilet/ Kreeftenmousseline/ Zeealgen/ Aardpeer/ Zeeuwse mosselen/ Fleuron.
***
Hertenkalf ‘Grand Veneur’/ Peterseliewortel/ Groene Kool/ Kweepeer/ Dauphine aardappel.
***
Chocolade/ Hazelnoot/ Krieken.
Prijs:
- menu Amuses + 3 gangen: 72,00 euro
- menu Amuse + 3 gangen + bijpassende wijnen: 102,00 euro
- menu Amuse + 4 gangen (*): 92,00 euro
- menu Amuse + 4 gangen (*) + bijpassende wijnen: 130,00 euro
Menu Oudejaarsavond
Amuse
3 feestelijke hapjes van de Chef’s
***
Noordzeekrab/ Avocado/ Bloemkool.
(supl. Royal Belgium Oscietra Caviar + 18 €/5 gr.)
***
Grietbotfilet/ Kreeftenmousseline/ Zeealgen/ Aardpeer/ Zeeuwse mosselen/ Fleuron.
***
Hertenkalf ‘Grand Veneur’/ Butternut/ Peterseliewortel/ Groene Kool/ Kweepeer/ Dauphine aardappel.
***
Chocolade/ Hazelnoot/ Krieken.
***
We sluiten het jaar af met een coupe Bubbels van ’t huis om te klinken op het nieuwe jaar.
- menu Amuse + 4 gangen (*): 92,00 euro
- menu Amuse + 4 gangen (*) + bijpassende wijnen: 130,00 euro
Gelieve tijdig te reserveren! 0472/310 624 of via e-mail: info@kruishoeve.be of online via onze website..
Voor al uw feestgelegen kan u bij ons terecht.
Tevens beschikken we over een privé zaal.
Gelieve ons uw aanvraag per mail te verzenden.
info@kruishoeve.be
Heeft u iets te vieren, dan is Restaurant “Chef’ Stable” een unieke plaats voor uw feest.
Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. (tel. +32 (0) 472 31 06 24)