Feestmenu’s reservatie gewenst 0472/310 624
KERSTMENU
WEEK 24 –30 DECEMBER 2024
Amuse
Zeebaars/radijs/wasabi/citroen.
Tartelet hert/mosterd/pompoen/enoki.
Espuma Roquefort/peer/walnoot.
***
Canadese Kreeft/ Mango/ Wortel/ Kreeftjus/ Madras Curry.
***
Gevulde Bresse Kip /Girolle/ appel/ sinaasappel/aardappel kroket.
***
Tarte Maison/ Noorder Krieken.
***
Prijs menu: 73,00 euro/pers.
Prijs menu All-in: 106,00 euro/pers.
(aperitief-wijnen-water-koffie inbegr.)
Of non-alcoholisch
OUDEJAARSAVONDMENU
DINSDAG 31 DECEMBER 2024
Amuse
Zeebaars/radijs/wasabi/citroen.
Tartelet herte/mosterd/pompoen/enoki.
Espuma Roquefort/peer/walnoot.
***
Eendenlever/ rode biet/ gerookte paling.
***
Sint-Jacobsnootjes/ peterselie wortel/ schelpjes/ zeekraal.
***
Hertenkalffilet “Poivrade”/butternut/ bospaddestoelen/ aardappel millefeuille.
***
Dessert “surprice”.
***
Prijs menu: 92,00 euro/pers.
Prijs menu All-in: 136,00 euro/pers. (aperitief-wijnen-water– koffie inbegr.) Of non-alcoholisch
En een glas Bubbels om middernacht
NIEUWJAARSMENU
WOENSDAG 1 JANUARI 2025
Amuse
Zeebaars/radijs/wasabi/citroen.
Tartelet hert/mosterd/pompoen/enoki.
Espuma Roquefort/peer/walnoot.
***
Sint-Jacobsnootjes/ peterselie wortel/ schelpjes/ zeekraal.
***
Hertenkalffilet “Poivrade”/butternut/ bospaddestoelen/aardappel millefeuille.
***
Dessert “surprice”.
***
Prijs menu: 73,00 euro/pers.
Prijs menu All-in: 106,00 euro/pers.
(aperitief-wijnen-water– koffie inbegr.)
Of non-alcoholisch
Heeft u iets te vieren, dan is Restaurant “Chef’ Stable” een unieke plaats voor uw feest.
Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. (tel. +32 (0) 472 31 06 24)