SuggestieUitklappen

 

 

Kalf/ aardpeer/ tonijn/ mayo..(VG) € 21,00

Sint-Jacobsnootjes/ Butter nut/ kokos/ appel.(VG) € 24,00

Fazant ‘Fine Champagne’/ boschampignons/ peterseliewortel/ witloof.(HG) € 38,00

Crêpe Suzette (D) € 12,00

Voorgerechten

Carpaccio /licht gerookt/ truffel mayo/ Parmezaan23,00
Zalmtartaar/ gerookte paling/ tandoori yoghurt/ komkommer23,00
Filopakje geitenkaas/ Breydelham/ pijnboompitten/rozemarijn-honing21,00
Gamba’s ‘à la plancha’/ pittig gekruid/ Citrus salade26,00
Huisbereide grijze garnaalkroketten21,00

SoepenUitklappen

Dagverse groentesoep10,00
Verrukkelijke vissoep/toast/rouille14,00
Cappuccino van schaaldieren/ saffraan16,00

VisbereidingenUitklappen

Gebakken Noordzeetong, gemengde sla , verse frietjes40,50
Gelakte zalm en gewokte groenten, fettucinne32,00
Boterzachte kabeljauw met pure groenten, aardappelsmeus34,00
Krokant gebakken paling/tartaar saus33,50
  –  met verse groene kruiden/ in de room/ Provençiaals35,50

VleesbereidingenUitklappen

Rumpsteak “Wit-blauw” Extra natuur/ slaboeket/ verse frietjes30,00
  –  met groene peper of paddenstoelen/room/slaboeket32,50
  –  met Béarnaise of Roquefort/ slaboeket33,50
Ierse ribeye/ aromatenolie/  gegrilde groenten39,00
Lamskroon /jonge look/ Rozemarijn/ Provençaalse groenten38,00
Ossenhaas “Flambé”/roomsaus/ mesclum/verse frietjes39,00

Zoete bereidingenUitklappen

Gebak van ’t huis met roomijs12,00
Dame Blanche/ slagroom10,20
Crème brulee9,00
Aardbeienfantasie (seizoen)11,00
Verse vruchten / roomijs/ frambozencoulis11,00
Pannenkoek “Normande”/ appel /Calvados/ roomijs13,00
Chocolade  “Moelleux”12,00
Sabayon/ Noord krieken/ roomijs12,00
Verse appelbeignet met vruchtencoulis, vanille-roomijs12,00