SuggestieUitklappen
Kalf/ aardpeer/ tonijn/ mayo..(VG) € 21,00
Sint-Jacobsnootjes/ Butter nut/ kokos/ appel.(VG) € 24,00
Fazant ‘Fine Champagne’/ boschampignons/ peterseliewortel/ witloof.(HG) € 38,00
Crêpe Suzette (D) € 12,00
Voorgerechten
Carpaccio /licht gerookt/ truffel mayo/ Parmezaan | € | 23,00 |
Zalmtartaar/ gerookte paling/ tandoori yoghurt/ komkommer | € | 23,00 |
Filopakje geitenkaas/ Breydelham/ pijnboompitten/rozemarijn-honing | € | 21,00 |
Gamba’s ‘à la plancha’/ pittig gekruid/ Citrus salade | € | 26,00 |
Huisbereide grijze garnaalkroketten | € | 21,00 |
SoepenUitklappen
Dagverse groentesoep | € | 10,00 |
Verrukkelijke vissoep/toast/rouille | € | 14,00 |
Cappuccino van schaaldieren/ saffraan | € | 16,00 |
VisbereidingenUitklappen
Gebakken Noordzeetong, gemengde sla , verse frietjes | € | 40,50 |
Gelakte zalm en gewokte groenten, fettucinne | € | 32,00 |
Boterzachte kabeljauw met pure groenten, aardappelsmeus | € | 34,00 |
Krokant gebakken paling/tartaar saus | € | 33,50 |
– met verse groene kruiden/ in de room/ Provençiaals | € | 35,50 |
VleesbereidingenUitklappen
Rumpsteak “Wit-blauw” Extra natuur/ slaboeket/ verse frietjes | € | 30,00 |
– met groene peper of paddenstoelen/room/slaboeket | € | 32,50 |
– met Béarnaise of Roquefort/ slaboeket | € | 33,50 |
Ierse ribeye/ aromatenolie/ gegrilde groenten | € | 39,00 |
Lamskroon /jonge look/ Rozemarijn/ Provençaalse groenten | € | 38,00 |
Ossenhaas “Flambé”/roomsaus/ mesclum/verse frietjes | € | 39,00 |
Zoete bereidingenUitklappen
Gebak van ’t huis met roomijs | € | 12,00 |
Dame Blanche/ slagroom | € | 10,20 |
Crème brulee | € | 9,00 |
Aardbeienfantasie (seizoen) | € | 11,00 |
Verse vruchten / roomijs/ frambozencoulis | € | 11,00 |
Pannenkoek “Normande”/ appel /Calvados/ roomijs | € | 13,00 |
Chocolade “Moelleux” | € | 12,00 |
Sabayon/ Noord krieken/ roomijs | € | 12,00 |
Verse appelbeignet met vruchtencoulis, vanille-roomijs | € | 12,00 |